CLCT la Radio

La data de 16 aprilie , tinerii activişti s-au bucurat de o şansă unică,materializată prin intermediul participării în cadrul unei emisiuni la Teleradio Moldova.Astfel,Iulia Mazilu şi Vlad Caluş au fost cei care au adus la urechile ascultătorilor ultimele noutăţi despre CLCT,precum şi suflul proiectelor de anvergură organizate în parteneriat cu Centrul Adolescenţilor.

În contextul în cauză,am reprezentat forţa tinerilor din municipiul Chişinău ,care dau dovadă de iniţiativă , responsabilitate , spirit de echipă şi ingeniozitate.Pe această dimensiune,discutînd cu Cristina Jandîc , consilier de onoare în CLCT şi două persoane din Ialoveni ,care au prezentat activităţile din organizatia lor , am ajuns la concluzia că avem toate calităţile unui voluntar autentic şi că suntem pregătiţi de noi colaborări .

Am trăit emoţii deosebite nu doar prin faptul că am promovat consiliul din care facem parte , ci şi prin faptul că o ţară întreagă a avut posibilitatea de a ne auzi , şi de a ne cunoaşte.Mulţumim enorm Cristinei , şi sperăm să revenim în curînd la microfon pentru a povesti alte detalii despre CLCT.

DSC_1761

Iulia Mazilu

Un gând despre &8222;CLCT la Radio&8221;

  1. Valentina Sandu

    Bravo tineri consilieri! Multumim atit ex-primarului CLCT, Cristinei Jandic, cit si Iuliei Mazilu si lui Vlad Calus pentru promovarea imaginei Consiliului si a Centrului Adolescentilor. Speram la noi colaborari. Cu respect pentru munca ce o faceti, Valentina Sandu, sefa CA.

Lasă un comentariu